medicinskåp med sidoljus https://sverigepiller.com/kop-orlistat/ wells fargo platser och öppettider

DGK: Ingen verksamhet under 2017

Tyvärr kommer ingen verksamhet att bedrivas i klubben denna säsong. 

Vi uppmanar intresserade medlemmar att engagera sig, för att förhindra nedläggning. 

Hör av er till någon av kontakterna under styrelse, eller kontakta huvudstyrelsen, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

DGK: Träning Moragrytet 2014.

Träningarna är igång nu. Vi kör TORSDAGKVÄLLAR kl 18.00. Meddela senast dagen innan till ansvarig för anmälan Maria Westerling via telefon/sms: 070-6842327. Ansvarig för träningarna är Marcus Glad. Varmt Välkommen till sommarens träningar! Det finns grillplats, sandleklåda för barn och sittbänkar. Ta med hundarna, familjen och fika. Vi träffs vid Moragrytet!

 

/DGK Styrelsen (hjälp gärna till att sprida denna information)

 

DGK: Grytjaktprov på räv

 

Dalarnas stövarklubbs arrangerar ett Räv-KM

DGK är medarrangör och kommer att köra grytjaktprov på indrivna rävar.

PLATS: Älvdalen-Våmhus-Mora
TID: Något av 3 följande datum, beroende på snöförhållanden.
Lördagen den 17/11, Lördagen den 24/11 eller Lördagen 1/12.
BOENDE: Ordnas själv av hundägaren, men stövarklubben har hänvisat sina startande till vandrarhemmet i Älvdalen, Tre Björnar. Telefon: 0251-10482, 0707839675.
DGK AVGIFT: 200 kronor, plus eventuell jaktprovsavgift. Obs! Hundar som ska startas skall naturligtvis ha godkänt grytanlagsprov!

ANMÄLAN till Tina Englund, tel: 070-2090372 epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
(namn hundägare, ort, mobilnr, e-post adress, hundens REG.NR eller ID.NR)

Varmt Välkommen! /Dalarnas Grythundklubb

DGK: En eldsjäl har gått bort

 På annandag påsk fick vi i Dalarnas grythundklubb det tråkiga beskedet att Einar Sjöström hastigt hade avlidit. Einar var domare och hedersmedlem i SGK och under en lång period också ordförande i DGK. Han stod under flera decennium för provgrytsträningen på sommaren och hade egna grävlingar ända tills dom nya reglerna krävde större hägn.

Läs mer

DGK: Grytjaktprov i samband med Dalarnas Grythundklubbs jakthelg

Beroende på snöläget kommer vi någon av helgerna 18-21/11, 25-28/11 eller 2- 5/12 att anordna en rävjaktshelg med stövare och terriers. Upplägget blir liknande tidigare år med ankomst torsdag kväll och jakt fredag tom söndag. Platsen är i dagsläget inte fastställd då vi vill avvakta för att se hur läget är avseende vargar innan vi bestämmer. Troligtvis kommer vi att hålla till kring i Våmhus/Orsa-trakten.
Detta är ett ypperligt tillfälle för er med grythundar som behöver meriteras då vi kommer att ha flera grytdomare på plats. Det kan även vara intressant för er som vill lära er mer om hur jakt med stövare och grythundar går till.

Anmälan sker till Thomas Nääs Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 070-607 07 21.
Ange: Namn och kontaktuppgifter på deltagare samt uppgifter på hund (inkl. meriter).
(Först till kvarn gäller, dock med förtur (tom 101031) för de som var anmälda till förra årets jakthelg som blev inställd).

Thomas Nääs, sekreterare DGK