Tullgarn Swedish Game Fair 2008

Intresset för våra kära grythundar är starkt. Vid årets Swedish Game Fair mässa i Tullgarn var en mängd människor på besök vid provgrytet samt bland de olika rasklubbarnas montrar. Frågorna var många och alla funktionärer hade fullt upp praktiskt taget hela tiden dessa tre dagar.

Vädret var strålande och passade såväl besökare som våra funktionärer perfekt.

Grytuppvisning med skinn hölls tre gånger per dag och med Johan Sonesson samt Henry Lidholm som talare flöt detta på helt enligt planerna. Tack till er båda!

Många ville prova sina hundar på skinn och det var ett uppskattat inslag vid provgrytet.

SGK vill rikta ett speciellt stort tack till Tomas och Annelie som såg till att provgrytet kom på plats och även att det blev i ordningställt. JRTC och dess funktionärer ska även ha ett stort tack för sina insatser och för upplåtande av plats/boende till SGK på så kort varsel.

Till mässan 2010 kommer SGK att arbeta för att alla raser ska vara representerade vid Game Fair Mässan, och det vore väl kul om alla rasklubbar är på plats? Mässarrangören har även lovat att samtliga montrar för grythundsraser ska vara samlade i anslutning till provgrytet så att ingen kommer avsides år 2010.

Närvarande rasklubbar förutom SGK : TJTK, JRTC of GB Sweden, SVTK samt Parsonklubben

Text & foto: Daniel Andersson