Den här sidan använder cookies. Läs mer här. Jag förstår!

Verksamhetsberättelse 2002

Klubben har under året haft ca 45 medlemmar. Träningen i konstgrytet började i maj och har sedan fortsatt varje söndagkväll fram till i mitten av augusti förutom kortare träningsuppehåll för storhelger. Träningen har fördelats på flera olika personer men huvudansvaret för grävlingen har våran eminenta grävlingsskötare Roger Kånäs haft.

Klubben har anordnat två stycken grytanlagsprov under året. Det första arrangerades den 16/6 och blev en trevlig avslutning på vårat uppskattade grytläger. 9 hundar startade och domare var Rasmus Boström. Årets andra och sista prov var den 10/8. Peter Wikström dömde de 8 hundar som startade.

Klubben har också anordnat ett antal rörliga viltspårprov förutom de som arrangerades i samband med grytanlagsproven vilket har gett drygt 30 starter. Detta bör anses som mycket bra. Vi har också haft en visningsdag för jaktelever i åk 2 från Burträsk Naturbruksskola. De fick en grundlig genomgång om hur vår verksamhet fungerar och sedan fick de också se några hundar fördelat på olika raser arbeta i grytet. Detta arrangemang var mycket uppskattat och är något som torde bli årligen återkommande.

Vi har haft 7 styrelsemöten, samt 1 telefonmöte. Vår representant på SGKs årsstämma var Peter Wikström. Styrelsen vill härmed tacka alla medlemmar för i år och önskar ett framgångsrikt 2003.