Den här sidan använder cookies. Läs mer här. Jag förstår!

Elmia Game Fair 2007

 

Smålands grythundklubb är alltid ett av de trevligaste och av många ansedda som det roligaste inslaget på Elmia Game Fair mässan i Jönköping. Så även detta år. Ordföranden Juha Rautio höll sin vana trogen i mikrofonen när det var dags för grythundsuppvisning, och levererade både roliga kommentarer och faktauppgifter till åhörarna. Taxar, Border, Fox, Jack Russell, Parson Russell och Tysk Jaktterrier var representerade varje dag och visade upp vad de kunde i konst och apporteringsgryt.

 

Rasparaden var ett inslag där vi också fick visa upp våra grythundar, och åhörarna fick lyssna till kommentarer om respektive ras och dess historia.

 

 

Självklart fanns det mycket annat att titta på som kan intressera en jägare, promenera runt bland marknadsstånden, prova på vatten apportering, lyssna på visdomsord från Jeppe Strids hundsskola, skytte och mycket, mycket annat. Hursomhelst så är denna "Nordens största jakt och fiskemässa" ett jättebra forum för oss att få visa upp och verka som ambassadörer för denna vår grytverksamhet, och en mycket trevlig mässa att komma till för alla som är intresserade av jakt & fiske, hundar, skytte och allt som finns i utrustning och kunskap kring dessa ämnen.

 

Vill samtidigt passa på att tacka alla som varit med och jobbat under mässdagarna, och deltagit med ett glatt humör, även långt in på småtimmarna. Missa inte nästa Elmia Game Fair mässa…bara två år kvar…

 

"Koordinatorn" Per-Åke Johansson