Den här sidan använder cookies. Läs mer här. Jag förstår!

SMGK: Årsmöte den 10 feb kl.08.00

Medlemmar i Smålands Grythundklubb inbjuds till årsmöte.
Söndagen den 10 februari träffas vi söder om Hillerstorp för årsmöte klockan 09.00, (mellan High Chaparral och Kärda/Forsheda, sväng av vid marschall, kör till vägs ände).
Årsmöteshandlingar fås på plats, motioner sändes till sekreterare Victor Elw (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) senast 14 dagar före årsmötet.
Efter årsmötet jagar vi i omgivande skogar. Om intresse och tillfälle bjuds finns så ska det finnas möjlighet till jaktprov
Välkomna!

Smgk:Årsmöte 11 februari -18

Medlemmar i Smålands Grythundklubb inbjuds till årsmöte

Söndagen den 11 februari träffas vi söder om Hillerstorp för årsmöte klockan 09.00, (mellan High Chaparral och Kärda/Forsheda, sväng av vid marschall kör till vägs ände)

Årsmöteshandlingar fås på plats, motioner sändes till sekreterare Victor Elw (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) senast 14 dagar före årsmötet.


Efter årsmötet jagar vi i omgivande skogar.


Med önskan om ett gott 2018,

Styrelsen för Smålands Grythundklubb gm. Henrik Lilja


 

Välkomna 

SMGK: Träningssäsongen är slut för i år


Nu är träningssäsongen slut för i år i Hillerstorp.

Önskar alla en bra jaktsäsong.Smgk: Arbetsdag genomfördes i Hillerstorps anläggningen

Arbetsdag genomfördes i Hillerstorps anläggningen

När grävlingarna är i Tolg passade klubben på att byta ut de nedre näten i hägnet, som i vissa fall var rejält sönderrostade

Ett stort tack till alla frivilliga och framför allt till vår duktiga grävmaskinist, Viktor som spakade den gröna maskinen.


 

P1040392htorp

// Styrelsen 

SMGK: Ett stort tack

 

Vi har under våren haft flera projekt på gång. Det största har varit att det nya grävlingshägnet i Tolg skulle färdigställas. Efter många timmars arbete är vi i mål, hägnet är besiktigat och godkänt. Ett stort tack till alla som varit med och hjälpt till, men ett särskilt stort tack till Jens Nilsson, Mats Ståhl och Christian Smålander. Ni har gjort ett enormt arbete!

Det var även dags att byta ut det ”gamla” grytet i Hillerstorp. Nu finns det ett nytt gryt på plats. Vill rikta ett stort tack till Tapani Takanen, Gustaf Kvarnvik, Henrik Hellqvist och Fredrik Håkansson.

Grytet

Hägnet


Henrik Lilja
Ordförande SmGK