Den här sidan använder cookies. Läs mer här. Jag förstår!

SMGK:Tack för den här säsongen

 

Vi tacka alla för den här träningssäsongen .

Nu jagar vi och ses igen till våren.

Smgk: Stort Tack


Stort Tack till alla som hjälp till vid grytet på 

Elmia Game Fair 2019 :)


2021 kör vi nästa gång 

Smgk: Arbetsdag genomfördes i Hillerstorps anläggningen

Arbetsdag genomfördes i Hillerstorps anläggningen

När grävlingarna är i Tolg passade klubben på att byta ut de nedre näten i hägnet, som i vissa fall var rejält sönderrostade

Ett stort tack till alla frivilliga och framför allt till vår duktiga grävmaskinist, Viktor som spakade den gröna maskinen.


 

P1040392htorp

// Styrelsen 

SMGK: Ett stort tack

 

Vi har under våren haft flera projekt på gång. Det största har varit att det nya grävlingshägnet i Tolg skulle färdigställas. Efter många timmars arbete är vi i mål, hägnet är besiktigat och godkänt. Ett stort tack till alla som varit med och hjälpt till, men ett särskilt stort tack till Jens Nilsson, Mats Ståhl och Christian Smålander. Ni har gjort ett enormt arbete!

Det var även dags att byta ut det ”gamla” grytet i Hillerstorp. Nu finns det ett nytt gryt på plats. Vill rikta ett stort tack till Tapani Takanen, Gustaf Kvarnvik, Henrik Hellqvist och Fredrik Håkansson.

Grytet

Hägnet


Henrik Lilja
Ordförande SmGK

SMGK: Augustijakt 2009

 

Tidigt söndag förmiddag 23 augusti samlades en färväntansfull skara jägare vid Sandseryds kyrka. Det fanns 10-15 gryt att gå igenom i byns närmaste omgivning och hopp fanns om ett gott jaktresultat.

 

Läs mer >>