medicinskåp med sidoljus https://sverigepiller.com/kop-orlistat/ wells fargo platser och öppettider

Föreningen

Svenska Grythundklubben grundades 1952. Föreningens mål är att kontinuerligt skapa goda förutsättningar för hunden, hundägaren och hundägandet genom:

* att väcka intresse för och främja avel av mentalt och fysiskt sunda, bruksmässigt, jaktligt och exteriört fullgoda rasrena grythundar

* att bevara och utveckla rasernas specifika grytegenskaper och verka för utveckling av dressyr och praktiskt bruk av dessa raser

* att informera och sprida kunskap om hundens beteende, dess fostran, utbildning och vård

* att bevaka och arbeta med frågor som har ett allmänt intresse för hundägaren och hundägandet

* att skapa och vidmakthålla goda relationer mellan omvärlden och hundägaren och hundägandet.

Läs hela stadgarna i dokumentarkivet.

Stämma

Huvudstyrelsen väljs på SGKs årsmöte, stämma, som hålls i mars. Till stämman bjuds representanter från alla lokalklubbar in.

jan johansson

Namn: Jan Johansson